Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Magazín pro Šťastné ženy

 

Syrečková kapsa

Syrečková kapsa

Potřebujete:

2 krůtí prsa

1 balení olomouckých tvarůžků (syrečků)

10 dkg šunky

sůl, pepř, olej


Postup:

V kuřecím prsu vytvořte ostrým nožem kapsu, osolte a opepřete, do kapy vložte tvarůžek zabalený do plátku šunky. Naplněné prso omotejte nití, vložte do pekáčku, zakapejte olejem a pečte na cca 200 stupňů asi tři čtvrti hodiny.

Redakce


13.10.2016   Rubrika: Drůbeží   |   Komentářů 13   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3,1/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Syrečková kapsa

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Piafka
Piafka - 15.10.2016 19:52

sharon: U nás frčí tvarůžky s kmínem, takové ty kousky...
A jinak z plísňových sýrů sýr Brie nebo Camembert.

 
sharon
sharon - 15.10.2016 12:04

syrečky neboli po našem tvargle už dávno nejsou to co bývalo.....v lednici ani nesmrdí........my už raději hermelín....smajlik - 26

 
orinka
orinka - 13.10.2016 15:00

Jarča*: co asi - vybouchly by!!smajlik - 68

 
Linda
Linda - 13.10.2016 12:42

krasaka: v tom mam ja vyhodu, ze nejsem tak daleko - jednou za cas vezmu auto a vyrazim do Cech a nabalim se ceskymi pochutinami smajlik - 47. Syrecky nemusim, ale vozim vsechno mozny (i nemozny) ostatni smajlik - 34

 
krasaka
krasaka - 13.10.2016 11:47

Jarča*: smajlik - 61 pokud by sklenice nebouchla v letadle, tak by se na dálnici Madrid - Alicante a pak ještě 65 km k nám - řidiči nestačili divit, jak rychle kmitá sklenice plná syrečků /zde je max, rychlost 120 km/h. ale policajti skoro žádní/smajlik - 68
Snad by mi je cestou nikdo neotevřel a "nesežral" - už je zřejmě neochutnámsmajlik - 26
Zapomněla jsem zmínit jednu návštěvu, ale ta ten dobrý český chlebíček i syrečky /údajně přivezené jako revanš za týdenní ubytovánísmajlik - 34/ postupně zbodla k snídani sama a ani moje smutné oči ji nepřinutily říci "nechceš kousnout???"smajlik - 76smajlik - 76
Od těch dob si myslím, že Pražáci jsou šetrnější nežli Skoti smajlik - 68

 
Jarča*
Jarča* - 13.10.2016 11:26

krasaka: Linda: já bych syrečky převážela asi v zašroubované sklenici - tak je někdy, když je manželovi výjimečně koupím, uchovávám v ledničce. Ovšem, co by s nimi udělalo horko a dlouhá cesta, těžko říctsmajlik - 68

 
krasaka
krasaka - 13.10.2016 10:56

Linda: smajlik - 61já bych to snad zvládla, ovšem neznám žádnou mou návštěvu, která by si kvůli mému mlsnému jazýčku dala tolik práce s převozem tvarůžek smajlik - 68
Paradoxní je, že jsem nikdy nemohla pochopit, jak "takové svinstvo" může chutnat tatínkovi smajlik - 26 /míval je pod skleněným zvonem a nejlepší byly údajně, když už téměř pochodovalysmajlik - 76/ - já je ochutnala již v důchodovém věku a přišla jsem jim na chuť krátce před emigracísmajlik - 68
Nyní je snad prodávají v plast.krabičkách s různým kořením - před 10roky moooc chutnaly v Maďarsku mému bytnému, jenž mi "sežral" i ty pro mnesmajlik - 48

 
Linda
Linda - 13.10.2016 10:32

krasaka: syrecky nemusim takze jsem je nikdy neprepravovala. ale jiny VELICE ulezeny syr jsem zabalila do nekolika igelitaku - vytlacit vsechen vzduch, poradne zavazat a dalsi igelitak s mokrym rucnikem, opet vytlacit vzduch a zavazat (udrzi syr jakz takz v chladu a nerozteka se tak rychle) - dovazla jsem to letadlem do Melbourne, coz bylo nejakych 40h mimo lednicku a byl v poradku a nikde nas nezastavili, sice psy na letisti cuchali k tasce o neco dyl, ale nic nenamitali a tak nas nechali projit smajlik - 68

 
krasaka
krasaka - 13.10.2016 10:05

smajlik - 61 různé kapsy se sýrem se začaly velmi dělat hned po sametu, mně nejvíce chutnalo s jakýmkoliv sýrem typu Roquefort /není to tak fádní/ !
Kdysi - v domovině olomouckých syrečků - jsem nenašla odvahu k jejich smažení /myslím tím samotné jako smažák/ a po celých 8 let nenašli příbuzní odvahu cestovat s nimi těch pár km / pouze 2.500km/ - údajně nechtějí být z letadla vyhoštěni !smajlik - 76smajlik - 76
Poslat je taky nechtějí, zde je i v zimě teplo a co kdyby se mezi Madridem a mým bydlištěm syrečky rozhodly odpochodovat z balíčku ?? /příp. by zavolali listonoši protiteroristickou jednotku kvůli nevábně vonícímu balíčku???,snad ale semtex nepáchne???/
A veškeré výdaje bych musela uhraditsmajlik - 26-on takový specialista na výbušniny nebude nic levnéhosmajlik - 66

 
orinka
orinka - 13.10.2016 9:02

Kuřecí Cordon bleu - akorát že se kuřecí prsa prokrojí na tenčí plát, rukou nebo paličkou přes mikroten lehce rozklepou. Položí se tam šunka, plátkový sůr a přehne na polovinu. Spíchne párátkem. Obalí se jako říze, usmaží. Dobrota!

 
Jarča*
Jarča* - 13.10.2016 8:34

YXH: Linda: mně by to nevadilo ani s tím syrečkemsmajlik - 64 Jenom poznámka - v ingrediencích jsou krůtí prsa a v postupu kuřecí prsa. Ale určitě to půjde s obojím.

 
Linda
Linda - 13.10.2016 7:51

YXH: a nebo kus cheddaru smajlik - 57.... do tohodle lze nacpat JAKYKOLIV syr smajlik - 47..... az vymyslim prilohu tak bych to mohla zkusit, jenom s bramborem mi to prijde dost suchy smajlik - 26

 
YXH
YXH - 13.10.2016 0:23

Muze se misto syrecku pouzit mala gouda nebo mozzarella a bude to i k jildlu smajlik - 68smajlik - 68 Jenom bych to zaspejlila a nemotala do niti.

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77050.
    Archiv anket.