Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Pstruh na grilu

Pstruh na grilu

 

Potřebujete: 4 pstruhy, 4 stroužky česneku, 2 pórky, 100 g tvrdého sýra (eidam), citronovou šťávu, sladkou papriku (mletou), sůl, pepř, petrželku

Postup: Z česneku, soli a pepře si vytvořte směs, kterou vytřete vnitřek vykuchaného pstruha, pokapejte  citrónovou šťávou a nechte asi půl hodiny v lednici odležet. Mezitím si nakrájejte pórek a sýr, smíchejte společně s nakrájenou petrželkou a směsí naplňte vnitřek ryby. Sepněte jehlou a asi 20 minut grilujte, pak posypte trochou nastrouaného sýra a paprikou a nechte na grilu ještě "dojít", až se sýr pěkně rozpustí a zezlátne.

Lenka Moučková


18.7.2012   Rubrika: Pokrmy z ryb   |   Komentářů 0   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Pstruh na grilu

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77046.
    Archiv anket.