Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Brambory v alobalu

Brambory v alobalu

Potřebujeme:
Střední brambory (podle počtu strávníků)
máslo
tvaroh (kostka)
mléko
pažitka
sůl
pepř

alobal
Postup:

Omyté a osušené brambory naříznu do kříže, ale neproříznu až dolů, vložím do řezu štědrý špalík másla a osolím. Každou bramboru dobře zabalím do alobalu a položím na rošt.
Tvaroh s mlékem vyšlehám, přidám pažitku, sůl, pepř.
Upečenou bramboru vybalíme a přidáme k ní tvaroh.

Dobrou chuť přeje Anahir

Linda


2.2.2015   Rubrika: Brambory   |   Komentářů 11   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Brambory v alobalu

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Jarča*
Jarča* - 4.3.2015 7:36

To bych si dalasmajlik - 47 Brambory s tvarohem mám ráda, a nebo s dcerou milujeme i domácí tzatziky, ty by k tomu taky byly dobré. Manželovi bych to ale musela vylepšit nějakým tím masemsmajlik - 16
Nevidím důvod, proč by se to nemohlo dělat v troubě.

 
sharon
sharon - 26.2.2015 16:02

kažá máte možnost se zapojit a poslat váš super recept......kritizovat není umění.....Linda dělá co může !!!

 
Jagea
Jagea - 26.2.2015 8:49

jo ták, ono to tu vydrží do léta, proto ten nadpis ..."pečené na zahradě na roštu" smajlik - 76

 
sharon
sharon - 6.2.2015 14:25

tak nějak nikde nečtu že s tímto jídlem (receptem)musím na zahradusmajlik - 76....snad každá trouba má rošt....smajlik - 68

 
sharon
sharon - 6.2.2015 14:23

a není to jedno kde je upečusmajlik - 26 .....ono není jednoduché to tady "udržet"......nikdo nikomu nebrání posílat nové atraktivní recepty.....smajlik - 98

 
Kozoroh18
Kozoroh18 - 6.2.2015 8:54

ale ja ctu jen v upoutavce ze to je na zahradu, jinak v receptu to psane neni a do trouby na rost to jde snad take. Pokud si neumicham tvaroh tak tam strcim jeste alobal s masovou smesi. Dam to do pekace, aby nevyteklo nic po troube.

 
Milda3
Milda3 - 6.2.2015 8:27

Linda: jasně,proč bych si nemohl udělat brambory v alobalu třeba v lednu,už jsme grilovali i když bylo víc jak - 10°C a to i brambory s masovo zeleninovou směsí a maso mnohokrát,chatu využíváme občas na víkendy i v zimě

 
Linda
Linda - 6.2.2015 7:33

Beatrice: Jagea: uprimne, ja jsem rada ,ze vubec nejaky recept v archivu mam smajlik - 42..... a nakonec my grilujeme na silvestra a jak je to dobry smajlik - 57

 
Jagea
Jagea - 5.2.2015 15:26

Předpokládám, že recepty vytahuje počítač náhodným výběrem z archívu. Ale mělo by to mít nějaký lidský dohled, no.

 
Beatrice
Beatrice - 5.2.2015 11:17

To se někdo zbláznil. Teď v únoru - brambory pečené na roštu na zahradě.
Trochu se zymyslete.smajlik - 66

 
sharon
sharon - 3.2.2015 10:32

taky tak děláme brambory ale místo tvarohu flák masa....smajlik - 26smajlik - 68

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77046.
    Archiv anket.