Roštěnky s rajčaty
Potřebujete: 4 roštěnky, 30 g slaniny, 50 g másla, 150 g rajčat, 50 g šunky, sůl, špetku pepře, 20 g hladké mouky, petrželku
Postup: Roštěnky naklepejte, po stranách nařízněte a opečte na másle a nakrájené slanině. Vyjměte je a do tuku přidejte na plátky nakrájená rajčata, trochu je opečte a dejte k roštěnkám. Zbývající šťávu vyduste, zaprašte moukou, osmahněte, zřeďte a povařte. Kdo má rád, můžete přidat i kečup nebo citrónovou šťávu..
Na talíř dejte roštěnky s rajčaty, posypte nakrájenou šunkou a přelijte šťávou.
11.11.2011 Rubrika: Hovězí a telecí | Komentářů 2 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Roštěnky s rajčaty
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Je to moc dobré, taky je tak dělám,ovšem bez kečupu. Před osmahnutím ještě maso popráším hladkou moukou. Někdy místo rajčat dávám houby.S rfýží je to mňamka.
uf...tak drahé roštěnky a dělat je na rajčatech