Skopové kotlety na pepři
Potřebujete: 4 větší kotlety ze skopového masa, sůl, pepř, 1 lžíci hladké mouky, 150 ml vývaru, 3 lžíce oleje
Postup: Omyté a osušené kotlety naklepejte a na krajích nařízněte. Opečete je na rozpáleném oleji z každé strany asi 4 minuty. Vyjměte a na zbylý tuk vsypte mouku, osmahněte a zřeďte vývarem. Promíchejte a krátce povařte. Podle chuti osolte a opepřete a nakonec vložte maso, prohřejte. Jako příloha jsou dobré brambory nebo rýže.
24.2.2010 Rubrika: | Komentářů 6 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Skopové kotlety na pepři
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.a kde se to kupuje???? Já neviděla skopové, ani nepamatuju a ještě větší kotlety? To neznám. Ale dobře udělané, na česneku, k tomu opečené brambůrky, to je paráda ale jen tak? to musí být s česnekem
nemám to ráda....
martuš: uáááá,miluji dobře udělané jehněčí a jak pravila martuša,bez česneku zcela nemožné,ovšem já se na něj ráda nechám pozvat,páč když ho dělám,nemám na něj pak chuťdobrej nápad s tím olejem
evropka : vždyť skopové bez česneku se snad ani nedá pozřít s tou svou "typicky skopovou vůní" ?? I když se rožnilo jehně, vždy hóódně česneku i dalšího koření, jinak to není ono ! /mimoto je zdravý a snižuje tlak,já si ho namačkám se solí+oliv.olejem do skleničky a přidávám téměř všude/
Dala bych k tomu aspoň rajčata,aby to nebylo tak fádní...
lenko,to bude bez chuti a zápachu...když už,tak alespoň přidat česnek...