Jatýrka s rajčaty
Potřebujete: 600 g drůbežích jater, 120 g sádla, 60 g hladké mouky, 4 rajčata, sůl, pepř
Postup: Omytá játra nakrájejte na kousky a obalte v mouce, prudce je opečte na rozpáleném tuku, vyjměte a uložte na teplé místo. Na zbylý olej přidejte oloupaná a na kousky nakrájená rajčata, osolte, opepřete a krátce povařte. Hotovou šťávou polijte játra a podávejte s rýží.
18.6.2010 Rubrika: | Komentářů 9 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Jatýrka s rajčaty
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.to určitě zkusím
..vyskúšané..
holky já dávám pod ně papriku červenou ,žlutou nakrajenou na proužky je to super mouku nééééé je to mňamka taky ale jatru krůtí
sharon: a co "veselý segedin"od mistra????????maximálně ti z toho bude trochu šoufl
evropka: s trochóó sole.....
ale jooo,takové dietní
drubezí jatýrka v jakékoliv úprave zboznuji, sice nerada loupu rajcata, ale co by jeden pro mlsnou pusu neudelal? Tady nemcouri kupují drubezí játra pro své kocky - mujdostává jen ty pripojené zaludky, ty já nepapám
To nemusí být špatné
s rajčaty to neznám.....vyzkoušíme