Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Smažená játra v těstíčku

Smažená játra v těstíčku

Potřebujete: 2 vejce, lžíci mléka, petrželku, 40 g polohrubé mouky, 4 plátky telecích jater, 100 g ztuženého pokrmového tuku, sůl.

Postup: Z vajec, mléka, sekané petrželky a mouky ušleháme těstíčko jako na kapání. Plátky jater trochu naklepeme a na okrajích nařízneme. Namáčíme je v těstíčku a ihned vkládáme do rozpáleného tuku. Smažíme dozlatova a solíme, až když jsou plátky hotové. Jako příloha jsou vhodné brambory nebo saláty, můžete k nim podat i tatarskou omáčku.

Marie Poštová


23.2.2007   Rubrika:   |   Komentářů 7   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Smažená játra v těstíčku

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77192.
    Archiv anket.