Žampiony s rajčaty a česnekem
Potřebujete: 600 g čerstvých žampionů, 600 g rajčat, 2 cibule, 4 stroužky česneku, 3 – 4 lžíce oleje, pepř, sůl, lžíci sójové omáčky, tři lžíce nasekané petrželky, vodu na podlití
Postup: Žampiony nakrájíme na plátky, rajčata na menší kousky, cibuli nadrobno. Na oleji nejdříve osmahneme cibuli dozlatova, vmícháme nasekaný česnek a odstavíme. Do hrnce vložíme rajčata, žampiony, cibuli z pánve, osolíme, opepříme, zakapeme sójovou omáčkou, mírně podlijeme vodou, promícháme a dusíme doměkka. Když se voda vydusí, zasypeme sekanou petrželkou. Podáváme s brambory.
3.9.2008 Rubrika: | Komentářů 0 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5