Fazolový guláš
Potřebujete: 300 g bílých fazolí, 400 g vepřového masa, 1 cibuli, 2 lžíce sádla, 4 lžíce hladké mouky, 1 lžičku mleté sladké papriky, sůl
Postup: Fazole, které jste den předem zalili vodou a nechali přes noc namočené, uvařte doměkka. Nadrobno nakrájenou cibuli osmažte na sádle, přidejte mletou papriku a maso na kostičky. Podlijte a duste, dokud maso není měkké. Nakonec zahustěte hladkou moukou, povařte a smíchejte se scezenými fazolemi. Podle chuti dosolte.
23.7.2010 Rubrika: | Komentářů 2 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,7/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Fazolový guláš
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.dala bych tam i česnek a ty papriky taky. Na závěr i rajčata. Ale tohle bych stejně jíst nemohla, i když by mi to chutnalo, luštěniny nemůžu, jenom ty konzervované, trochu.
sice žádný trhák,tohle jídlo všichni známe....ale když mě lenka pozve,neodmítnu..ještě bych tam přidala čerstvou papriku,dobré koření a zasypat hodně petrželkou