Martinin ožralý dort na Nový rok
Ingredience: 2 balení dětských piškotů, půl hrnku griotky, 1 kávu uvařenou (turka), 2 tvarohy, práškový cukr, kompotové ovoce.
Postup: Uvaříme kávu a do ní nalijeme půl hrnku griotky. V kávě namáčíme piškoty (málo), aby se nám nerozpadaly. Na to položíme rozmixovaný tvaroh a ovoce. Vrstvy střídáme. Formu zatížíme, do silvestrovské půlnoci necháme pořádně ztuhnout na studeném místě (v lednici nebo na balkoně) a pak už jen ozdobíme šlehačkou.
Recept nám poslala čtenářka Martina Konopčíková.
29.12.2006 Rubrika: | Komentářů 8 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3,2/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5