Chléb s rostbífem
Potřebujete: 2-3 plátky studeného rostbífu, cibuli nakrájenou na kolečka, strouhaný křen, 1 list salátu, remuládu, osmaženou cibulku nebo kyselou okurku
Postup: Na talířek položte chléb namazaný máslem a na něj dejte list salátu. Nahoru pak polžte 2-3 plátky rostbífu, který ozdobte kopečkem remulády, kroužky cibule a vše posypte nastrouhanym křenem.
Recept nám poslala čtenářka Linda. Děkujeme.
19.1.2012 Rubrika: Předkrmy | Komentářů 13 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Chléb s rostbífem
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Světlonoska: bingóó´.....není nad výpečky z bůčínku....
Děvčata ani to růžové mě neláká,zlatý bůček
mam-ča - 19.1.2012 9:27 - no do Tesca chodím, tak se kouknu, ale já tam strašně nerad kupuju v lahůdkách. Oni mají na tom pultu sklo do zelena a všechno uvnitř vypadá jako zkažené a ještě mají naprosto příšernou organizaci, takže tam vždycky vystojím důlek
Světlonoska: ale to není syrový, jen je uvnitř hezky růžový.
PEGG: já se pokusila jedinkrát, ten recept už nemám, ale začínal tím, že se osolené maso pevně omotalo kolem dokola špagátem a pak se opékalo ze všech stran. Tehdy mi to vyšlo, ovšem dnes už jsme na rostbeef dost chudí, takže mi jeho příprava nehrozí.
sharon: chápu ,my jsme také chudá rodina...chleba si vždy obložíme rukama
PEGG: deláme ho na grilu a merime teplotu, vzdycky se povede
Světlonoska: syrový jsi se zbláznila, já vzdy a pouze propecené maso a at si gurmáni rikaji co chtejí .
...jsem nikdy nejedla.... já tak chleba s tvarůžkama..
PEGG: Nač se doma mořit s rostbífem ? Málokdy se povede akorát.
V Tescu v lahůdkách prodávají rostbíf studený - krájený. Stačí obložit (ev. ohřát) a večeře je raz dva.
Máme ho taky rádi, ale je to umění udělat ho akorát. Budu dělat příští týden s fazolkama a šťouchanýma brmborama - přijede návštěva co ho miluje.
Nemusím mít všechno,a tohle ani nejím,zásadně ne syrové maso
Mě se nikdy nepovedl, teda zkoušela jsem to jen 2x vždycky mi z toho vyšlo cosi tvrdého a nepoživatelného. Nakonec jsem ten krásný kus masa pekla tak dlouho až byl opravdu měkký, ale to už nemělo s rostbífem nic společného
Rostbíf milujeme. Dá se jíst teplý s opečenými brambory a tatarkou, nebo po studenu se zeleninou a chlebem. Máme rádi uvnitř hodně růžový.Padne na něho vždycky celý kus roštěné.