Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Pikantní směs na toasty

Pikantní směs na toasty

Potřebujete: 40 dkg uzeniny (buřtů, točeného salámu), 1-2 nakládané okurky, 1 menší cibuli, 1 nakládanou feferonku, malou konzervu rajského protlaku, pepř, sůl, olej

Postup: Uzeninu nakrájíme na menší kousky. Cibuli nakrájíme najemno. Nakládané okurky nasekáme najemno (nebo nastrouháme). Feferonku zbavíme stopky a semínek, nakrájíme nadrobno. Na pánvičce rozehřejeme olej, cibuli necháme zesklovatět, přidáme uzeninu a opečeme dozlatova. Přidáme rajský protlak, okurku, ochutíme solí a pepřem, prohřejeme. Podáváme na toastech, topinkách, bramborových plackách, bramborácích, pizza chlebu, apod.

Lenka Moučková


14.4.2010   Rubrika:   |   Komentářů 6   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Pikantní směs na toasty

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Linda
Linda - 14.4.2010 11:02

Místo uzeniny dám kurecí, vynechám okurku (ta by neprosla cenzurou) a nacpu to do pita chlebu.... rychlá véca, ze by dneska?

 
evropka
evropka - 14.4.2010 10:35

majucha: nooo....zase babicasmajlik - 105

 
štoudev
štoudev - 14.4.2010 10:04

To je podle Babici?smajlik - 42smajlik - 34

 
Milda_1
Milda_1 - 14.4.2010 9:05

dneska sehnat kvalitní a dobrou uzeninu je zázrak,většinou je to bláto které nemá s masem nic společného,snad jen tuk a rozemleté kosti na kaši

 
PEGG
PEGG - 14.4.2010 8:09

Jé, to jste mi dali typ na večeři. Udělám z kuřecího,ale díky za inspiraci.smajlik - 93

 
Kozoroh18
Kozoroh18 - 14.4.2010 1:12

Něco podobného dělám z kuřecího, cibule, paprik, rajčat, kečupu a koření.
S uzeninou, to je určitě také dobré.

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77195.
    Archiv anket.