Chléb se zbytkem pečeně
Potřebujete: zbytek vepřové pečeně nakrájené na tenké plátky, list salátu, 1 vrchovatou lžíci dušeného červeného zelí (studeného), kyselou okurku, plátek pomeranče
Postup: Chléb namažeme máslem a na něj přilepime list salátu. Na ten položíme 2-3 plátky masa, navršíme červené zelí a ozdobíme kyselymi okurkami a plátkem pomeranče
Za recept děkujeme čtenářce Lindě.
27.1.2012 Rubrika: Topinky a toasty | Komentářů 22 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Chléb se zbytkem pečeně
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.orinka:
nám žádné maso nikdy nezůstanehttp://www.stastnezeny.cz/images/smajlik/105.gif
a já už vím, co je v tom receptu špatně! Nadpis!!! Kdyby tam nebylo "zbytek" pečeně, ale "obložený chléb s křehkými plátky pečeně," prodával by se líp Na jídelním lístku v mé imaginární osvěžovně bych volila zcela určitě variantu č. 2
tak máslo fakt néé ...ale výpek mám na chleba ráda...
loupák:
sharon: přesně - u nás maso prostě nezbývá
Kočkomilka: taky tak...
Dělávám manželovi pečené maso mezi 2 chleby na svačinu-krajíc potřu výpekem,plátek masa,hořčice,2.krajíc. Červené zelí a pomeranč by asi nazkousnul.
klidně bych vyzkoušela...jen to maso nikdy nezbyde...a když už tak se sežere po studenu s křenem....
Ve zbytku po pečení dělám bud zapečené brambory nebo těstoviny
evropka:Linda:holky sranda musí být..Lindo doufám,že si to brala jako srandu a né jako urážku,to by mě teda mrzelo,určitě to musí být dobrý,jen mi to jako,,recept,, nepřišlotěším se na další zajímavé obložené chlebíčky
Linda: tak se nečerti laskavé jooooo
evropka: neboj me jen tak usta nezavrete
Linda: v tom se přidávám k evropce
Linda: jen piš Lindo,já mám dánsko "krzevá"tvoje zážitky moc ráda
To jsou recepty na dánské "chlebícky", celkem jich jsou 4 A4 stranky, ktere jsem posilala redakci. A redakce si sama rozhodla, ze z nich udelá recept dne na pokracováni.... loupák: tudiz muzes ocekávat spoustu dalsich zárivych nápadu namazat chleba a neco na nej soupnout
Ok uznávám ,ze uz minule u tusím rostbífu na chlebu mohlo byt vysvetlení
loupák: tady asi šlo spíš o ty ingredience nééé
Lindo, to jako fakt? Zelí, pomeranč a kyselá okurka? No, může to být zajímavé
Máslo a pečené maso?
Místo másla bych určitě dala hořcici nebo výpek.