Toust trochu jinak
Potřebujeme:
toustový chleba (2 plátky na porci)
mozzarella
vejce
trochu mléka
šunka od kosti nebo jiná uzenina dle chuti
polohrubá mouka
olej na smažení
Postup:
Mezi dva plátky toustového chleba dáme silnější plátek mozzarely a plátek šunky od kosti,pořádně to k sobě přimáčkneme(jde to), aby to šlo obalit, a obalujeme nejdříve v pol.mouce a pak v rozšlehaných vejcích s trochou mléka.
Smažíme na rozpáleném oleji.
Jako přílohu mužeme zvolit zeleninový salát .
Dobrou chuť přeje evropka
9.6.2014 Rubrika: Topinky a toasty | Komentářů 13 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Toust trochu jinak
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.evropka:
sharon: nemavas
Toustovy chleba v toustovaci kratce opecu (ale neni nutne) na to polozim platek sunky, kolecko kompotoveho ananasu nebo pulku broskve, na to platek syra a dam pod gril.
U nas v NL se rozlisuje syr - mlady (4-6 tydnu), pak lehce ulezely, ulezely, extra ulezely, stary - ten muze byt i tri rocni az peti rocni......Cim starsi, tim pikantnejsi a slanejsi. Stary syr je velice dobry k vinu - ten uz se neda nakrajet, ale droli se v kouskach a na jazyku citite male krystalky soli. Je to dobrota! Znam ale lidi, kterym nechutna.
Na tyhle tousty pouzivam ten pikantnejsi ulezely..
evropka:díky, přijedu.....
sharon: jsi zvaná
já se přiznám, nevařím podle Nigely ale podle maminky... po našem....na tohle bych se ale nechala pozvat....
IVUSKA 56: Jarča*: joooooooo,ona pak když zakousla a táhla tu mozzarelu nebylo možné jinak
evropka: no vždyť to říkám, toustovač to není ono, ale Nigela je jednička, mám ji také moc ráda. Škoda, že skončil ten pořad na Nova Love, Ricarda nemusím, je mi nesympatický.
evropka: tak to si vážně říká o vyzkoušení
Děvčata,tenhle recept je ultra nezdravej,ale onehda ho dělala nigela lawson ve svém poradu a bohužel je stálici v mém jidelnicku
V toustovači bych to zkusila, ale obalovat a smažit už mi připadá jako dost práce. Ale věřím, že výsledek stojí za to
To by mohlo být dobré. Dělám něco podobného, ale v toustovači. To ale není tak dobře nezdravé
to už pro mě není, ale umím si krásně představit tu výbornou křupavost!