Jednohubky z bagety
Potřebujete: 2 bagety, 20 dkg šunky nakrájené na kostičky, 30 dkg sýru typu Lučina, nakládané okurky - asi 7 ks, 3 vejce uvařená natvrdo, 150 g strouhaného eidamu, alobal
Postup: Troubu dáme předehřát na 200 °C. Bagety rozřízneme napříč na tři díly a pak nařízneme podélně. Vydlabeme střídku. V míse smícháme Lučinu, vejce a okurky nakrájené na kostičky, přidáme šunku a dobře promícháme. Nakonec přisypeme strouhaný eidam. Směsí naplníme bagety, zabalíme pevně do alobalu, vložíme na plech a dáme zapéct na 20 minut. Pak vyjmeme z trouby, necháme vychladnout a dáme do ledničky - minimálně na dvě hodiny. Rozbalíme a krájíme napříč. Podáváme s hlávkovým salátem.
25.1.2011 Rubrika: Ostatní chuťovky | Komentářů 11 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Související odkazy:
Diskuse ke článku - Jednohubky z bagety
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.evropka: vysvětlení....to jako že jsme všechny na palici ?????
evropka:
sharon: copak se ti nelíbí
Libushe+3: až tak , a dvakrát ???
ten sýr tam musí být za studena jako guma....
Já bych to teda taky raději zblajzla zatepla .
Teplý by to mohlo být dobrý, studený si to nejak nedovedu predstavit.
já myslím, že se to dává do lednice kvůli sýru, ten se za tepla špatně krájí ...
Proc na 2 hodiny do lednicky?