Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Jednohubky z bagety

Jednohubky z bagety

Potřebujete: 2 bagety, 20 dkg šunky nakrájené na kostičky, 30 dkg sýru typu Lučina, nakládané okurky - asi 7 ks, 3 vejce uvařená natvrdo, 150 g strouhaného eidamu, alobal

Postup: Troubu dáme předehřát na 200 °C. Bagety rozřízneme napříč na tři díly a pak nařízneme podélně. Vydlabeme střídku. V míse smícháme Lučinu, vejce a okurky nakrájené na kostičky, přidáme šunku a dobře promícháme. Nakonec přisypeme strouhaný eidam. Směsí naplníme bagety, zabalíme pevně do alobalu, vložíme na plech a dáme zapéct na 20 minut. Pak vyjmeme z trouby, necháme vychladnout a dáme do ledničky - minimálně na dvě hodiny. Rozbalíme a krájíme napříč. Podáváme s hlávkovým salátem.

Lenka Moučková


25.1.2011   Rubrika: Ostatní chuťovky   |   Komentářů 11   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 2,9/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

Související odkazy:

 

Diskuse ke článku - Jednohubky z bagety

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
sharon
sharon - 25.1.2011 17:51

evropka: vysvětlení....to jako že jsme všechny na palici ?????

 
sharon
sharon - 25.1.2011 17:50

evropka: smajlik - 55

 
evropka
evropka - 25.1.2011 17:47

sharon: copak se ti nelíbísmajlik - 38smajlik - 26

 
sharon
sharon - 25.1.2011 17:42

Libushe+3: až tak , a dvakrát ???

 
Libushe+3
Libushe+3 - 25.1.2011 17:25

smajlik - 55

 
Libushe+3
Libushe+3 - 25.1.2011 17:24

smajlik - 55

 
sharon
sharon - 25.1.2011 17:13

ten sýr tam musí být za studena jako guma....smajlik - 26

 
*Severka*
*Severka* - 25.1.2011 13:25

Já bych to teda taky raději zblajzla zatepla smajlik - 57.

 
Linda
Linda - 25.1.2011 9:59

Teplý by to mohlo být dobrý, studený si to nejak nedovedu predstavit.

 
sevenofnine
sevenofnine - 25.1.2011 8:59

já myslím, že se to dává do lednice kvůli sýru, ten se za tepla špatně krájí ...

 
Libushe+3
Libushe+3 - 25.1.2011 3:09

Proc na 2 hodiny do lednicky?

 

Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77179.
    Archiv anket.