Omeleta s hermelínem
Potřebujete: vejce (podle počti osob, jak jste zvyklí), sůl, vegetu, hermelín, olej, šunku, pažitku, pórek
Postup: Vejce rozšlehejte se solí a vegetou a nalijte na pánev s rozpáleným tukem. Povrch poklaďte plátky hermelínu, nadrobno nakrájenou šunkou, nasekaným pórkem nebo pažitkou. Fantazii se meze nekladou. Omeleta je výborná i jen v základní variantě - vajíčka s hermelínem. Podávat můžete s chlebem, zeleninovým salátem, použít jako přílohu lze i brambory na všechny způsoby.
Za recept děkujeme čtenářce sharon.
19.1.2010 Rubrika: | Komentářů 9 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Omeleta s hermelínem
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.sharon: a neobracíš ji??
Dáša a Eliška: nekydej nekydeja pusu Eli dej
delam si to podobne akorat misto porku nakrajim na tenke platky rajcata
sharon: tatarku nemusim ,a le kydam si na to kecup
Pampeliška: tak to jsi jako ten můj...já uvařím zdravě v parním hrnci a on si na to nakydá kopec tatarky......
sharon: z toho si nic nedělej, já bych to zase pro změnu dorazila tatarkou
Pampeliška: já vím, já jsem hrozná, já ji dost používám....
Bezva nápad, synova přítelkyně nejí maso, tak mám variantu, co jí udělat k bramborám
Výbornej nápad! Jenom bych to nekazila tou vegetou...
není zač, včera byla k večeři........