Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept
sharon
sharon - 3.11.2014 15:11

Linda: to se nevyplatí ani tady....smajlik - 26

 
sharon
sharon - 3.11.2014 15:10

orinka: a nevyjde to potom u nás nastejno když si koupíš kilo mascarpone ?.....než se piplat se 2 litry šlehajdy ?.......to vyjde taky na 160 kč přibližně....smajlik - 68

 
YXH
YXH - 3.11.2014 14:21

Holky dekuju smajlik - 72 smajlik - 72 bylo to moc dobre, zmizelo to jako para nad hrncem, tak budu delat zase dalsi.
orinka: Kdyz maji slehacku na sleve je asi tak za 3.80 litr a 1 citron asi tak .30.... Takze suma sumarum 8.00 za 1 kg mascarpone. Kdezto kdyz jdu koupit kelimek toho tvarohu tak stoji necelych 400 g priblizne 6.00. Prace s tim skoro zadna neni a chut moc dobra. Do toho co tu delaji, davaji srazedlo, tak je to daleko kyselejsi nez kdyz se dela doma.

 
orinka
orinka - 3.11.2014 14:02

TULI: asi máte lepší ceny, 2 litry šlehačky tady vyjdou na cca 160 korun. Na to bych se mohla...smajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 3.11.2014 13:55

YXH: smajlik - 60smajlik - 60smajlik - 47smajlik - 57smajlik - 57

 
Linda
Linda - 3.11.2014 11:51

YXH: je ten vypada zrave smajlik - 60
mascarpone doma se mi nevyplati, ale je dobry v pripade nouze vedet ,ze lze vyrobit smajlik - 47

 
evropka
evropka - 3.11.2014 11:23

YXH: mnamsmajlik - 47

 
TULI
TULI - 3.11.2014 10:48

YXH: tak ze to fakt jde .... domaci mascarpone a jeste to vyjde min nez v obchode ...smajlik - 47

a jak to mas krasne ozdobene tim kakaem smajlik - 60smajlik - 60smajlik - 60

 
YXH
YXH - 2.11.2014 21:49

TULI: Dekuju za receptik, tiramisu se povedlo a chutna vyborne obrázek - IMG_5801.JPG
Jo a jestli to nekdo chce delat doma sam, tak pro info.... ze dvou litru slehacky jsem mela kilo mascarpone. smajlik - 57

 
Haninka
Haninka - 2.11.2014 14:20

sharon: mám ještě 26tiletého a 24tiletou smajlik - 68
kachní stehna byly včera, s knedlíkem a zelím, dneska guláš s těstovinama

 
sharon
sharon - 2.11.2014 13:52

u nás polévka z hokaida , kachýnka , zelí a knedlík a harlekýn domací výroby.....na večeři uzené a sýry a okurčičky a červené vínko.....smajlik - 57smajlik - 57

 
sharon
sharon - 2.11.2014 13:50

Haninka: smajlik - 47 tak to má být....taky milujem sádlo a škvarky....ať jsme tlustí na tři prsty...smajlik - 68smajlik - 68

ty máš takovýho ferdu ?....13 let ?....smajlik - 45
bože to jsem stará....smajlik - 76smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 2.11.2014 11:48

evropka: nejmladší syn ve svých 13ti letech měl prvně chleba s doma vyškvařeným sádlem (poté, co zlikvidoval škvarky) - nevím, jak je možné, že k tomu nepřišel dříve, pravda, nemíváme ho tak často. Okamžitě se to toho zamiloval, a co teprve, když jsem mu pod sádlo mázla rozetřený česnek. smajlik - 57

 
evropka
evropka - 2.11.2014 11:15

Haninka: no řekni co je lepšíhosmajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
Haninka
Haninka - 2.11.2014 10:42

evropka: taky jsem ho dělala, jen se po něm zaprášilo, prý mám udělat další smajlik - 76

 
orinka
orinka - 2.11.2014 9:57

po přemasovaném týdnu vařím frankfurtskou gulášovou polévku a smažím květákovo-sýrové placičky. K tomu bude bramborové pyré, červená řepa, bystročické zelí, co si kdo vezme.

 
sharon
sharon - 1.11.2014 22:27

evropka: já myslela že jsou to halušky....smajlik - 68

 
evropka
evropka - 1.11.2014 20:56

obrázek - mysli.jpg
není nad "moravské musli" a vyhlazenou pleť bez vráseksmajlik - 58

 
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 31.10.2014 13:54

lippia: máš to nádherné jen se sbíhají sliny. Umíš to krásně nazdobitsmajlik - 47

 
sharon
sharon - 30.10.2014 18:28

1234-5: Ladi....marmeláda z hokaida je výborná, vařila jsem dnes ale je jí z té dávky málo....3 větší sklenice od tatarky.....smajlik - 26

 
YXH
YXH - 30.10.2014 13:30

TULI: No kdyz tu babovku mas nadvakrat tak si s dovolenim zobnu.
Ale i ostatni tvoje a lippia: fotky jsou nadherne, mam hlad jdu si dat snidani.

 
denda04
denda04 - 30.10.2014 10:40

TULI: lippia: smajlik - 47smajlik - 60smajlik - 58smajlik - 57

 
Anahir
Anahir - 29.10.2014 20:15

TULI: šmarjá, ještě nášup....zlomila jsi moji vůli, jdu jíst....

 
lippia
lippia - 29.10.2014 19:14

jinak pár obědů z poslední doby
obrázek - P1050764__1_.jpg
obrázek - P1050749__1_.jpg
obrázek - P1050760__1_.jpg
obrázek - P1050735__1_.jpg
obrázek - P1050747__1_.jpg
obrázek - P1050729__1_.jpg
když tak na to koukám, samá rybasmajlik - 63

 
lippia
lippia - 29.10.2014 19:09

TULI: smajlik - 75u nás dnes taky nudle s tuňákem
obrázek - P1050765__1_.jpg

 
TULI
TULI - 29.10.2014 19:01

Anahir: jen si dej ... vsak je jeste brzo ...smajlik - 68

obrázek - KREVETKY__360_x_270_.jpgkrev. salat

obrázek - TAGLIAT.__360_x_270_.jpgnudle s krevetama

 
Anahir
Anahir - 29.10.2014 18:49

TULI: a to jsem nechtěla večeřet, že nemám hlad.
Už ho mám.smajlik - 37

 
TULI
TULI - 29.10.2014 18:41

obrázek - SMAZEN(1).jpg a tohle z toho vylezlo smajlik - 47smajlik - 47smajlik - 47smajlik - 47

 
TULI
TULI - 29.10.2014 18:40

obrázek - VYKRAJ.jpgtohle jsem UKRADLA MAMCE ... smajlik - 42ale ona to vi , lezelo i to doma ....

 
TULI
TULI - 29.10.2014 18:39

obrázek - KLOB._BRAM.jpgpecena klobasa a brambory

 
TULI
TULI - 29.10.2014 18:31

jeeeeeee 2x smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34

 
TULI
TULI - 29.10.2014 18:30

obrázek - JOGURT.__360_x_270_.jpgobrázek - JOGURT.__360_x_270_.jpgJOGURT. BABOVKA

 
TULI
TULI - 29.10.2014 18:21

obrázek - KUR._KAPSA__237_x_316_.jpg KUR. PRSO - PLNENE SUNKOU A SYREM , OBALENE A UPECENE V TROUBE + HRANOLKY - TAKY PECENE V TROUBE


zkousela jsem MUFINY MANDLE A MRKEV ... dobre ..bez oleje, masla.. obrázek - MRKV._MUF.jpg

 
YXH
YXH - 28.10.2014 13:04

TULI: Jo jo, kapku to ztuhlo, tak udelam prave tiramisu a uvidime jak dopadne, dam vedet smajlik - 31smajlik - 31 Dekujusmajlik - 25

 
sharon
sharon - 28.10.2014 12:29

u nás mrkvička s hráškem + 2 vajíčka + brambory .....odpolko koblížky a šlehačka.....smajlik - 57

 
manka
manka - 28.10.2014 12:05

u nás dnes bramboračka s houbama, kynutý knedle s meruňkama a ke kafi maková buchta.

 
TULI
TULI - 27.10.2014 21:29

YXH: 35 % je akorat ..... ted jsem to hledala na pc ...pockej do zitra ...

 
TULI
TULI - 27.10.2014 21:27

YXH: myslim, ze fajn - akorat se ma nechat 24 hod v lednici - to ztuhne samo ...

 
YXH
YXH - 27.10.2014 19:39

TULI: Delala jsem mascarpone, ale zustalo mi to ridsi, zda se mi, ze se to malo srazilo smajlik - 26 Jaka smetana se pouziva? Ja mela 35% ke slehani, mozna, ze to je tim, ze to bylo moc tucne????smajlik - 26 Chutove bezva

 
andys
andys - 26.10.2014 19:02

orinka: nevín, neznám vyčetla jsem to na netu. Možná proto, že se to maže na pečivo.

 
YXH
YXH - 26.10.2014 15:24

orinka: Nevim treba to je jinak, nechci vysvetlovat cizi informace. Ale povidlum se tu rika "butter" cili maslo, tak je to mozna odvozene od toho.smajlik - 26

 
YXH
YXH - 26.10.2014 15:13

andys: Neco jako dynova povidla. Na co se to pouziva?

 
orinka
orinka - 26.10.2014 8:14

andys: proč se tomu říká máslo? To je marmeláda, jak to tak vidím...smajlik - 55

 
andys
andys - 26.10.2014 7:59

Domácí dýňové máslo
Budete potřebovat:

asi 4 kilovou dýni máslovou

60ml jablečného moštu nebo šťávy

200g třtinového cukru

1 lžičku skořice

1/2 lžičky muškátového oříšku

1 lžíci šťávy z citronu

1 lžíci vanilkového extraktu (kdo nemá, získá tady)

špetku mořské soli
Dýni rozkrojte vejpůl, vyberte semínka a upečte v troubě předehřáté na 180°C na pergamenovém papíře 45 minut. Nechte vychladnout, pak sloupněte slupku. Dužinu dejte do mixeru a zpracujte do hladka, postupně přidávejte cukr, skořici, muškátový oříšek. Naprosto hladkou směs přemístěte do hrnce s pokličkou a rozehřejte na středním žáru, po rozehřátí teplotu snižte, pozor, celá věc ráda prská, takže pokličku používejte jako štít, míchejte a nakukujete pod štítovou ochranou. Po 5ti minutách odstavte, vmíchejte vanilku, citronovou šťávu a špetku soli. Přemístěte do vyvařených čtvrtinkových zavařovaček a uchovávejte v chladu 2-4 týdny.

 
orinka
orinka - 26.10.2014 5:56

Veverka+2: u nás máme zakočkovánosmajlik - 55, zkus to na IFauněsmajlik - 58

 
YXH
YXH - 25.10.2014 22:40

Veverka+2: smajlik - 25smajlik - 56smajlik - 56 doufam ze brzo bude lip, at se zase objevi pomnenky smajlik - 56
K obedu oblozene chlebicky, k veceri steak, hliva na masle a asi kapusticka na slanine. Zitra nevim, jsem nachcipana, tak neco jednoducheho.

 
Veverka+2
Veverka+2 - 25.10.2014 22:04

Ahoj ženy,dám to i do vaření i když se moc teď u nás na pomněnkách nevaří,jsem pořád marod
Nechtěly byste nějaká zrzavýho kocourka? tygříčka,umazlenýho,krásnýho...odčervený,očkovaný...je mu 9 týdnů tak nějak po půlce listopadu smajlik - 64

Co vy na to?

 
Anahir
Anahir - 25.10.2014 21:41

Do teď ji vidím jak stojí u sporáku na kterém má položenou remosku a leje tam hojně piva....

 
Anahir
Anahir - 25.10.2014 21:40

andys: našla jsem si to a vypadá to dost dobřesmajlik - 75. králíka nemám, tak dám vepřové.
Babička dělala králíka na pivu a bylo to hrozně moc dobrý jídlo. jenže umřela dřív, než jsem se o recepty začala vůbec kdy zajímat.

 
sharon
sharon - 25.10.2014 18:54

u nás se právě vaří kotel vývaru z hovězího žebra a peče se 2 kg plecka , hodně cibule a česneku ...a jak to vonííí....smajlik - 57 aještě zítra nasmažím vykostěné kuřecí hnáty.......a do středy mám doufám vystaráno...smajlik - 68

 
sharon
sharon - 25.10.2014 18:52

Prskoletka: přesně každýmu chutná něco jinýhosmajlik - 47......já chtěla dělat ten jablkový sen z prostřena na který se pak natře krém právě z pomazánkovýho.....a já kráva stará jsem koupila 2 křenové.....smajlik - 26smajlik - 68

 
TULI
TULI - 25.10.2014 17:39

Prskoletka: pomaz. maslo tu nemame ..ale ja ti to fakt neberu - muze to chutnat dobre smajlik - 47

ja dneska zkousela mufiny s mandlema a mrkvou - dobre jsou ..fotku mm v mobilu - musim hodit na pc a pak zmensit smajlik - 55smajlik - 55

 
TULI
TULI - 25.10.2014 17:38

orinka: a ze by smajlik - 41 smajlik - 42smajlik - 42smajlik - 42smajlik - 42smajlik - 42smajlik - 42

 
andys
andys - 25.10.2014 17:28

orinka: králíka jsem dělala minulou neděli...dělala jsem ho podle kluků v akci tj pečeného na zelenině a zalitého pivem. Kluci radili péci pomalu. Já jsem ho pekla hodinu a půl, byl měkoučký a rozsejpavý. Manžel říkal, že si pošmák. Byl to králík z domácího chovu. také měl kolem ledvin vrstvu sádla.

 
Prskoletka
Prskoletka - 25.10.2014 12:56

Ještě k tiramisu,dělala jsem i s Mascarpone i s pomazánkovým máslem a ten nám chutná víc má výraznější chut,ale at si každý dělá co mu chutná,máme každý jiné chutě

 
orinka
orinka - 24.10.2014 18:42

sharon: Linda: králík - z domácího chovu. Zajíce bych, pravda, naložila do mořidla.

 
sharon
sharon - 24.10.2014 17:43

babkatapka: teda Blani, ty by ses tím mohla živit profesně , kam se hrabe Pohlereich......obrázek - k46(2).gif

 
YXH
YXH - 24.10.2014 15:12

babkatapka: Mnam zacinaji se mi sbihat sliny, mas to jako v grandhotelu.smajlik - 47smajlik - 47

 
babkatapka
babkatapka - 24.10.2014 14:11

obrázek - P8030011(5).JPG

obrázek - P8070012(1).JPG

obrázek - P8080013(2).JPG

obrázek - P8080014(1).JPG

dlouho jsem je nedělala, ale povedly se, jako dechsmajlik - 57smajlik - 57

 
Linda
Linda - 24.10.2014 12:31

orinka: a nebyl to zajic? Ten by mohl byt hodne tuhy smajlik - 26

 
sharon
sharon - 24.10.2014 12:27

orinka: a byl to opravdu králík ?...smajlik - 68smajlik - 68

 
IVUSKA 56
IVUSKA 56 - 24.10.2014 12:18

orinka: tak já dělala v neděli taky králíka a byl famozní. Konfitovaný ve smetaně s karlovarským knedlíkem. ještě te´d se mi na něj sbíhají sliny.smajlik - 57

 
YXH
YXH - 24.10.2014 1:12

orinka: Taky si myslim ze to byl uz starsi kus. Nikdy jsme nemeli problemy s tuhym kralikem, proslo jich nasim zaludkem hodne smajlik - 68smajlik - 68

 
orinka
orinka - 23.10.2014 19:29

manka: oni je krmí vyloženě výběrově, žádné zbytky, všecko ekologicky....no, nebudu to rozmazávat, prostě jsem to zvrzalasmajlik - 68

 
manka
manka - 23.10.2014 17:48

orinka: tak jestli měl hodně sádla, to nemusí být stářím, ale krmením. A kuře je sice kuře,ale měkoučký králík je taky výborný.

 
orinka
orinka - 23.10.2014 17:12

děkuju, nebudu se ptát po stáří zvířete, abych neurazila dárcesmajlik - 16, ale možná byl opravdu trošku starší - byl velice sádelnatý, krásná játra, všecko....já to furt tvrdím: kuře je kuřesmajlik - 68

 
leila
leila - 23.10.2014 16:38

Co se týká králíka ,nejraději ho dělám v tlakovém hrnci a vím že bude pěkně do měkka .V troubě ať se snažím sebevíc se mi do měkka ještě nepovedlsmajlik - 26

 
manka
manka - 23.10.2014 15:53

orinka: jo a trošku jsem ty kousky nožem nařízla

 
manka
manka - 23.10.2014 15:51

orinka: tak to teda fakt nevím, snad že by byl starý. já jsem včera měla jedno stehno, jeden větší hřbet a jednu malou nožku. na dno pekáče jsem dala sádlo, velkou cibuli na půlkolečka, králíka nasolila, okmínovala a potřela česnekem, trošku podlila vodou a zakrytého alobalem jsem ho pekla, myslela jsem, že ho budu dělat tak 2,5 hodiny, ale na 200 stupňů )otáčela jsem ho tak 4x) byl hotový asi za hodinu a půl. na poslední půlhodinu jsem ho odkryla aby měl barvu, masíčko se jen rozpadalo, mňam.
ale nemyslím si, že by to bylo pečením, spíš tím králíkem.

 
orinka
orinka - 23.10.2014 14:13

manka: je mi to blbý přiznat, ale asi nedovedu udělat králíka. Dostali jsme v neděli pěkného, čerstvě zabitého. Do dalšího dne jsem ho měla v ledničce. Pak jsem ho ráno naporcovala, osolila a spolu s kuřecíma kýtama dala péct na cibuli a česneku s kmínem. Pokladla jsem ho plátky másla, pekla 3 hodiny pod alobalem, obracela a poslední půlhodinu pekla odkrytého kvůli barvě. PŘESTO BYL TUHÝ. Proč??smajlik - 55

 
andys
andys - 22.10.2014 22:03

sharon: díky také zkusím.

 
1234-5
1234-5 - 22.10.2014 22:03

sharon: a jak to dopadlo ?

 
manka
manka - 22.10.2014 18:26

králík na česneku, listový špenát s troškou smetany a česneku a bramborové špalíky. jako dezert muffiny s banánem, hruškou a malinko kakaa. dobrota. nesníme toho metrák, ale je to moc dobrý

 
sharon
sharon - 22.10.2014 15:13

andys: kupuji si časopis PANÍ DOMU A TAM JE TOTO...:

50 dkg dýňové dužiny
50dkg zralých jablek
50ml jablečné šťávy ( koupila jsem 100% džus)
50 dkg želírovací cukr 2:1 ( koupila jsem dr.Oetker)
1 kousek skořice
šťáva z 1 citronu
kostičky dýně dáme dusit s troškou vody do měkka , vychladlé rozmixujeme, přidat ostatní tzn.jabl.šťávu, skořici, oloupaná nastrouhaná jablka nahrubo, cukr a vařit podle návodu na cukru....
**********************************
uvidím co z toho bude....smajlik - 45smajlik - 34

 
andys
andys - 22.10.2014 13:37

sharon: prosím o jaký recept jde? Mám také ještě pár kousků a nevím co s nimi. Polévky už jsem přejedená. Děkuji

 
sharon
sharon - 22.10.2014 11:35

Anahir: já určitě nééé.smajlik - 66smajlik - 66............občas si jej koupíme , máme rádi vyšlehané se šlehačkou a čerstvé jahody.................já se chystám na marmeládu z hokaida ...mám nový recept tak uvidím co z toho bude...smajlik - 26

 
YXH
YXH - 22.10.2014 0:39

TULI: Dekuju to je parada, delam tak tvaroh, ale davam mleko a slehacku. Takze staci tu slehacku a mam mascarpone. obrázek - 434(3).gif

 
TULI
TULI - 21.10.2014 19:33

Anahir: ja to taky doma nedelam, tady to nestoji tolik penez ....ale kdyz to stoji v CESKU dost ..tak at to nekdo PRUBNE !!! smajlik - 26smajlik - 26

 
Anahir
Anahir - 21.10.2014 18:39

TULI: čeče to jsem nevěděla, že je to tak snadný a ani mě to nenapadlo hledat. A na netu ty recepty jsou....
Já teda tiramisu dělala z Lučiny, taky je to sýr a bylo to vždycky dobrý, z té doma dělané lučiny jsem to ještě nezkoušela.

bude mít zde někdo odvahu zkusit vyrobit doma mascarpone? ať víme zda to fungujesmajlik - 64smajlik - 64smajlik - 42

http://www.home-made.cz/2012/11/domaci-mascarpone.html

 
TULI
TULI - 21.10.2014 15:22

YXH: a pro tebe i anglicky smajlik - 68

http://en.wikipedia.org/wiki/Mascarpone

 
TULI
TULI - 21.10.2014 15:20

YXH: to jsem to hezky napsala, co ??? smajlik - 34smajlik - 34smajlik - 34

pomahla mi teta VIKI smajlik - 68

 
TULI
TULI - 21.10.2014 15:20

Mascarpone se dá běžně koupit v obchodě, jeho příprava však není složitá - ohřejeme 1 litr smetany na přibližně 90 °C, přidáme 5 ml kyseliny citrónové nebo odpovídající množství citrónové šťávy a směs pomalu promícháváme cca 10 minut, dokud se smetana nesrazí. Směs necháme odkapat v utěrce. Prodává se nezralý.[1]

 
TULI
TULI - 21.10.2014 15:19

YXH: Mascarpone je jemný, krémový čerstvý sýr vyráběný ze smetany působením kyseliny vinné bez odstraňovaní syrovátky....


Mascarpone se používá jako přísada do dezertů (např. tiramisu) a dortů.
Je bílé barvy, čerstvý voní jako smetana a často se smíchaný se sýrem ricotta používá namísto másla. Rychle se kazí, proto je zvykem vyrábět jej v zimě. Tento sýr lehce dostane příchuť jiného jídla a proto je potřebné ho skladovat odděleně.

 
sharon
sharon - 21.10.2014 15:04

TULI: to já vím že ty nepohrdneš...to si ještě pamatuju....smajlik - 68smajlik - 47

a já máčím piškoty do kávy s amaretem.......to se to potom zpíívááá.....smajlik - 68smajlik - 68

 
YXH
YXH - 21.10.2014 14:44

TULI: Zni to dobre, vyzkousim. Zatim jsem davala bud muj domaci tvaroh, nebo cream cheese. Mascarpone je tu hodne drahe. Muzes mi prosimte vysvetlit, co vlastne mascarpone je? Je to hodne tucny jemny tvaroh? Dekuju smajlik - 31smajlik - 31

 
TULI
TULI - 21.10.2014 14:30

sharon: priste se k vam stavim a ochutnam, ja se nestitim smajlik - 68ja nejsem HOGO FOGO ..jak nekdo smajlik - 68

 
TULI
TULI - 21.10.2014 14:29

pomazankove maslo nemame ....


cela IT dava do tiramisu syr. vajicka..a zatim myslim, ze jsem nic nezaslechla ...smajlik - 48

ja se naucila takto delat tiramisu v jedne itals. restauraci - kdes jsem v roce 1992 nastoupila .... a od te doby jen tak...

jo - jasne - ze namacim cukrarske piskoty - SAVOIARDY - do silne kavy ...smajlik - 47

 
sharon
sharon - 21.10.2014 14:19

evropka: no vídíš a já jím pomazánkový tolik let a jsem tu dýl jak ty ...smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
evropka
evropka - 21.10.2014 11:22

sharon: smajlik - 42 já jsem hogo fogo
orinka: neblbni,risk je zisk...do tataráku taky musíš a zatím tu straším tolik let bez úhonysmajlik - 63

 
orinka
orinka - 21.10.2014 8:38

TULI: ty tam dáš sy ro vá vajíčka??smajlik - 76 To bych si nelajsla. Ale možná máš bezpečný zdroj. Já už tohle dlouho nedělala, ale pokaždé to dělám trochu jinak. Piškoty pokropím černou kávou a vrstvím. Vrstva mokrých piškotů, na to krém. Ten mám nejradši z tvarohu se zakysankou, pomazánkovým máslem bez příchuti, přisladím jen taktak. Že by to neztuhlo, nemám strach. Na mascarpone nemámsmajlik - 68.

 
sharon
sharon - 21.10.2014 7:15

evropka: nedělej zagorkusmajlik - 68...kdybych ti ho vyšlehala se šlehačkou , vanilovým cukrem a kakaem tak to nepoznáááš.................kámoška to dává na takovou buchtu a je to moc dobrý......

 
sharon
sharon - 21.10.2014 7:13

manka: a co je na tom ?....není to jedovatý a já si to klidně dám.....my socky na lepší nemáme...smajlik - 68

 
sharon
sharon - 21.10.2014 7:12

TULI: šlehčku , zakysanku tu červenou velkou z lidla a někdy vmíchám Cottage sýr , můj muž tam rád ty tvarohové kousky.....smajlik - 26

 
sharon
sharon - 21.10.2014 7:11

Anahir: pro regiment ani ne...my dva sežerem za 4 ....smajlik - 68smajlik - 68 ale když přijdou mladí tak se zapráší....

 
manka
manka - 20.10.2014 20:00

šmankote jak můžete dát někdo pomazánkový máslo do dezertu

 
TULI
TULI - 20.10.2014 19:04

sharon: vypada krasne ..ale SLEHACKU nedavame ... smajlik - 66smajlik - 66smajlik - 66

 
evropka
evropka - 20.10.2014 18:22

Linda: z pomazánkového nééésmajlik - 26

 
Linda
Linda - 20.10.2014 13:10

sharon: vajicka byly cerstvy ,ale primo z lednicky, mozna to bylo ono smajlik - 26.... nojo cesky tiramisu a kde mam ja vzit pomazankovy maslo ???? Ja jsem odkazana na originalni suroviny smajlik - 16

 
Anahir
Anahir - 20.10.2014 12:55

sharon: koukám ty taky vaříš a pečeš pro regiment, co?
vypadá to smajlik - 57

 
sharon
sharon - 20.10.2014 10:44

nám chutná i tiramisu po česku....smajlik - 68obrázek - 1346056622_4168(2).jpgobrázek - 1346056715_9107(2).jpgobrázek - 1347205385_2119(2).jpg..vždycky ztuhne....smajlik - 68

 

-- Kompletní archiv diskuse --


Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77667.
    Archiv anket.