Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept
Ivi
Ivi - 22.9.2014 16:08

orinka: ??? ze sekery?

 
sharon
sharon - 22.9.2014 15:53

orinka: proč ze sekery ?....

 
babkatapka
babkatapka - 22.9.2014 15:41

obrázek - P7060034(1).JPG

obrázek - P7020030(1).JPG

obrázek - P7050031(1).JPG

obrázek - P7060032(2).JPG

 
orinka
orinka - 22.9.2014 15:31

Ivi: polévka ze sekery??smajlik - 68

 
sharon
sharon - 22.9.2014 15:17

Ivi: já myslím že ta vanička tomu dodá ten správnej šmak......a můj smajlik - 43 to má rád...smajlik - 26smajlik - 26 dala jsem si plný talíř......

 
Ivi
Ivi - 22.9.2014 13:12

sharon: Ale jo, taky jsem tu vaničku zkusila. Je docela dobrá, ale musí se toho moc přidat, aby to k něčemu vypadalo. Tak zůstanu u obyč receptu a budu si kulajdu dál vařit vlastní. smajlik - 75

 
Ivi
Ivi - 22.9.2014 13:10

sharon: Když přidáš tohle všechno, tak vlastně tu vaničku ani na nic nepotřebuješ, uvařila bys tu polévku i bez vaničky! smajlik - 58smajlik - 42smajlik - 33

 
sharon
sharon - 22.9.2014 8:58

u nás dnes zbytek pečenýho kuřete a mám chuť na kulajdu z té zredukované vaničkesmajlik - 68.....přidám zeleninu, brambory, houby, kopr , vejce a tu vaničku.....smajlik - 26 je moc dobrá....

 
sharon
sharon - 22.9.2014 8:15

orinka: máš pravdu já na něj nekoukám od začátku...měl zůstat u toho inspektora tam byl užitečnější.....a ty jeho recepty - to raději párek v rohlíku...smajlik - 68

 
Anahir
Anahir - 22.9.2014 0:22

orinka: smajlik - 75

 
orinka
orinka - 21.9.2014 18:36

Haninka: no, ono je to ale tak, že vychází kuchařka Ládi Hrušky. Což mi už připadá dost přes čáru. Já už se na něj opravdu nedívám, ale občas to zachytím jako včera a dost se divím, co mu prochází.smajlik - 26

 
orinka
orinka - 21.9.2014 18:35

Anahir: jé, tak to nebersmajlik - 25, recept je to výborný, ale Hruška už mě začíná docela štvátsmajlik - 68

 
orinka
orinka - 21.9.2014 18:34

Ivi: jo, dělávám je taky, do mléka rozpustit máslo, nasypat mouku a pak po jednom vajíčka....já jsem teda hodně šetrná, ale co je mocsmajlik - 26smajlik - 14

 
Anahir
Anahir - 21.9.2014 18:01

orinka: no není to nic novýho, já to vím, dneska skoro žádnej recept není něco novýho. Já jen, že se mi to líbilo.

 
Ivi
Ivi - 21.9.2014 18:01

orinka: No, já to nesleduju, ale ovocné knedlíky z pařeného těsta jsou moc dobré. smajlik - 47

 
Haninka
Haninka - 21.9.2014 17:39

orinka: ale on přece vaří podle receptů diváků, nikde to neprezentuje jako svoje recepty...a pokud Tě štve, není nic jednoduššího, než se n něj nekoukat smajlik - 58

 
orinka
orinka - 21.9.2014 17:05

Anahir: jo, jenomže nepečená bábovka není nic nového, takových skládaných moučníků je...Hruška už mě docela štve, jak se chlubí cizím peřím. Taky pro něj není cesta zpět a nadosmrti bude rádoby kuchař.smajlik - 58

 
orinka
orinka - 21.9.2014 17:03

Ivi: ano, byla horká. Tak toto opravdu zapotřebí nemámsmajlik - 68

 
Ivi
Ivi - 21.9.2014 16:04

orinka: Jak to popisuješ, vypadá to na nějaký druh trochu ošizeného pařeného těsta. Tedy jestli byla ta voda horká. smajlik - 75

 
Anahir
Anahir - 21.9.2014 15:50

orinka: mě se líbila jeho nepečená bábovka, ale nezkoušela jsem ji.
http://novaplus.nova.cz/porad/velka-kucharka-ladi-hrusky/video/1937-levne-a-chutne-nepecena-babovka

 
orinka
orinka - 21.9.2014 14:59

Ivi: http://tn.nova.cz/clanek/zpravy/na-vasi-strane/vynikajici-recept-ladi-hrusky-svestkove-knedliky-jen-ze-dvou-surovin.html

 
orinka
orinka - 21.9.2014 14:58

Ivi: těsto na ty knedlíky je: hrnek mouky, hrnek vody, jestli sůl- to jsem nestihla. Bez vajíčka. To je všecko. Udělal těsto, rozválel na hada, toho rozplácl, posázel švestkama. Mezi švestkama rozkrájel, těstem švestku obalil. Uvařil, posypal mákem s cukrem a polil máslem. Požíral s obrovskou chutí, jen si pomlaskával. Jasně, chuť udělalo ovoce a posypka.Teda, už jsem viděla ledacos, ale tak strašné těsto nikdy. smajlik - 55

 
Ivi
Ivi - 21.9.2014 13:49

U nás dneska svíčková na smetaně s knedlíkem, včera kulajda, protože muž mi donesl košík čerstvých hříbků a uzené s hráškovým pyré a na zítra šiška sekané z doma mletého.

orinka: Neviděla jsem (ani nemám televizi). Můžeš poreferovat něco bližšího, prosím?

 
orinka
orinka - 21.9.2014 11:09

Tak jsem dovařila. Kuřecí polévka se strouháním, cuketové zelí, ty kluski a pečené kuřecí nohy. Slezské kluski byl můj první pokus a je to dobré! Zas něco nového. Já vím, že se to nemá, ale než abych to popisovala....http://recepty.vareni.cz/slezske-kluski/
VIDĚLI JSTE VČERA HRUŠKU, Z JAKÉHO TĚSTA DĚLAL ŠVESTKOVÉ KNEDLÍKY? Nevěřila jsem svým očím.smajlik - 76

 
orinka
orinka - 20.9.2014 17:34

evropka: tak to je jiná - to chápusmajlik - 58

 
evropka
evropka - 20.9.2014 14:33

orinka: kdepak,já jsem přes týden sama a smajlik - 43dojíždí v pátek tak ho musím nakrmit vííšsmajlik - 58

 
sharon
sharon - 20.9.2014 10:41

orinka: smajlik - 26
dělávám podobné....těsto je podobné lineckému a jablka se nemusí dusit - říkáme tomu jablkovník a mám recept od kamarádky.....smajlik - 32

 
orinka
orinka - 20.9.2014 10:00

sharon: jé, to jsem přehlédla, a asi je to dobře. Já to vyválela natenko a bylo to akorát na ten velkýsmajlik - 68 Zapsala jsem si to do svých dobrých receptů, to budu dělávat, protože je to raz dva a strašně dobrý.

 
sharon
sharon - 20.9.2014 8:37

u nás dnes sýrovej smažák a zítra pečené kuřecí kousky a brkaše + zelenej salát...

 
sharon
sharon - 20.9.2014 8:37

orinka: no na těch stránkách v receptu se píše na menší plech....smajlik - 26smajlik - 26 ale dobré to určitě je.......smajlik - 57

 
orinka
orinka - 19.9.2014 19:06

evropka: vidím, že jsi masožravá. Tak to mně stačí bohatě jednou týdněsmajlik - 55 To by se mi maso přejedlo.smajlik - 26 Zítra bude brokolicová pizza, v neděli upeču kuřecí stehna s patizonovým zelím a prvně v životě zkusím udělat bramborové kluski.

 
evropka
evropka - 19.9.2014 18:09

dnes játra na slanině
zítra kuřecí roláda
neděle hospodský guláš

 
orinka
orinka - 19.9.2014 17:09

sharon: proč na malý plech? Já to mám na velký přes celou troubu. Je toho fůra, na dva podnosy.smajlik - 58smajlik - 57

 
sharon
sharon - 19.9.2014 12:04

orinka: docela pracný na malý plech ale dobrý to být může......smajlik - 57

 
manka
manka - 19.9.2014 12:02

orinka: taky vstávám ráda brzy, pak mám krásně dlouhý den

 
sharon
sharon - 19.9.2014 11:58

orinka: v 5 hodin ?.....to mám hlubokou půlnoc...smajlik - 76smajlik - 68

 
orinka
orinka - 19.9.2014 8:38

evropka: já teda spím blbě, strašně brzo se budím a brzo vstávám - blbý je, když musím chodit tichounce, protože manžel spí déle a líp. No, ale má to výhody. Dneska jsem doma sama, tak jsem mohla řinčet nádobím od pěti a už mám napečené kynuté jablečné řezy. Já si dovolím ten recept hodit sem, protože je opravdu skvělý!
http://bonvivani.sk/recepty/kysnuty-jablcnik

 
evropka
evropka - 18.9.2014 20:47

oprava bašta

 
evropka
evropka - 18.9.2014 20:45

orinka: nespím....smajlik - 85
obrázek - jam_dve.jpg
rajčatová marmeláda ,bařta

 
orinka
orinka - 18.9.2014 18:04

evropka: copak ty v noci nespíš?smajlik - 68

 
Renda68
Renda68 - 18.9.2014 14:08

sharon: jenom jeden? Ty jsi hrdinka. Já jsem pekla dýňovou bábovku - poprvý - a už je pryč skoro celásmajlik - 68smajlik - 75. A k tomu dýňový rizoto /pro jistotu se špízama/ a hrachovou polívku s opečeným chlebem na přání smajlik - 43.

 
levíček 02
levíček 02 - 17.9.2014 18:32

evropka: a mamka ještě říkala nebo okurek ať to nejíš jen tak samotný smajlik - 68

 
evropka
evropka - 17.9.2014 16:39

http://fresh.iprima.cz/recepty/rajcatovy-dzem?utm_source=facebook&utm_medium=BF_ano_sefe&utm_campaign=BF_ano_sefe
děvčátka,toliko k dnešnímu receptu ,moji dokumentaci pozdějismajlik - 64
děvčata,ale já si na těch řízkách tak pochutnala,ani na mě nikdo neřval"vem si k tomu chleba"smajlik - 68vzpomínka z mládí

 
sharon
sharon - 17.9.2014 16:37

denda04: je to děsný ale už jsem jeden snědla....smajlik - 26

 
denda04
denda04 - 17.9.2014 16:22

sharon: smajlik - 58smajlik - 57smajlik - 47 věříme

 
sharon
sharon - 17.9.2014 15:40

škoda že nefotímsmajlik - 26....právě jsme dopekla šneky ze sádlovýho těsta - kynuté se sádlem , dávka z pekárny a celý balíček brusinek.....je jich 12 .. krásně naskočily a vypadají jako včelí úlky......

 
sharon
sharon - 17.9.2014 15:38

evropka: taky jsem to kdysi zkoušela a nechutnalo....smajlik - 66smajlik - 26

 
YXH
YXH - 17.9.2014 14:42

evropka: Neni nad poradnou snidani smajlik - 68smajlik - 68 Tu marmosku jsem ochutnala, je docela dobra, ale pro nas se to nevyplati se s tim patlat. My to moc nejime, a dcera dostava od Matejovy maminky krabici marmelad tak to nema cenu.

 
Anahir
Anahir - 17.9.2014 13:38

evropka: Připomněla jsi mi Maryšku z Postřižin jak si dělala k snídani stejksmajlik - 68

 
manka
manka - 17.9.2014 12:13

evropka: rajčatovou marmošku jsem dělávala kdysi dávno, byla to náhrada za meruňkovou, když nebyly meruně.

 
Linda
Linda - 17.9.2014 12:06

evropka: hmm super, takze dcera ostrouha a pokud bude mit stesti tak muze leda tak ochutnat rajcatovou marmosku smajlik - 34

 
evropka
evropka - 17.9.2014 11:56

vzala jsem si půl dne dofču a budu dělat rajčatovou marmeládu dle super recept,později dám snad odkaz a výsledek

 
evropka
evropka - 17.9.2014 11:34

holky,dnes přijde dcera tak jsem měla připravené odpoledne na minutku

 
manka
manka - 17.9.2014 11:05

evropka: tos musela mít už nachystaný maso na ně ne?

 
manka
manka - 17.9.2014 11:04

taky dávám zeleninu do mrazáku. Očistím petržel, mrkev, kousek celeru, kousek natí a zabalím do toakových balíčků co mám akorát do vývaru. A pak mám pytlíky s mrkví celou a petrželí celou, celerem na plátky a ty si odebírám pro svíčkovou apod.

 
sharon
sharon - 17.9.2014 10:32

evropka: aha tak ty nespíš kvůli chutím....už je mi to jasné....smajlik - 76smajlik - 68

 
Linda
Linda - 17.9.2014 10:11

evropka: akcni to zena smajlik - 47.... no a co snidane ma byt vydatna smajlik - 42

 
denda04
denda04 - 17.9.2014 10:11

evropka: smajlik - 47smajlik - 60smajlik - 58smajlik - 57

 
evropka
evropka - 17.9.2014 9:48

tak se musím přiznat že jsem v noci dostala chuť na řízek,ráno dva usmažila a už sežralasmajlik - 72smajlik - 72smajlik - 72

 
sharon
sharon - 17.9.2014 8:31

taky mám všechno v mrazáku jak zeleninu tak veškerý zelený natě včetně libečku a kopru a i vyloupaný česnek , namletý mák a ořechy.......jako čerstvé....

 
Linda
Linda - 17.9.2014 7:05

orinka: dikysmajlik - 75...u nas se korenova zelenina prodava v podstate jenom ted na podzim, bez nati, uz ocistena, kdyz ji nahazou do velke drevene bedny tak nepoznam rozdil mezi petrzeli a pastinakem, tak ocuchavam smajlik - 34. V podstate jenom mrkev je cely rok a celer tak pres zimu, obcas dokonce i s nati. Ale petrzel a pastinak jenom ted zari - rijen a bez nati, obvykle to prodavaji namichany v saccich od kazdyho 2 kusy (petrzel, pastinak, mrkev, cervenou repu). Prave kdyz jsem videla v letaku ze maji vazeny tak tak dneska sjedu a koupim 2-3 kila. Ocistim, nakrajim neco na kosticky (do br salatu) a neco nastrouham a soupu v saccich do mrazaku. Vydrzi mi cely rok, stejne tak celer. Je po zmrazeni mekci a vodovejsi, ale syrovy ho nejim a po uvareni je to sumak a hlavne mam petrzel a celer cely rok, kdyz me prepadne touha po cesky polivce a nebo svickovy a nebo zrovna minuly vikend jsem sdelala posledni zasoby do br salatu smajlik - 57

 
orinka
orinka - 17.9.2014 3:52

mražení mi nenapadlo, kupuju mražené směsi v těch malých pytlíkách, tak je to vlastně logické, že jde zamrazit i petržel. To je věc zvyku, u nás prostě bývala kořenová zelenina pořád po ruce živásmajlik - 68

 
YXH
YXH - 17.9.2014 2:06

TULI:Taky si myslim ze v mrazaku vydrzi, mam zipovych saccich i zelenou petrzel, pazitku a dalsi zeleninu, nezda se, ze by ztratila chut. smajlik - 47

 
Anahir
Anahir - 16.9.2014 19:33

TULI: nahrubo nastrouhanou mrkev s petrželem mám v mrazáku pořád. Většinou to používám do polívek. Vydloubnu příslušný kus nastrouhané zeleniny a hodím do polívky. On se tam hned rozpustí a pár minut to ještě povařím.

 
TULI
TULI - 16.9.2014 19:23

orinka: a dat do mrazaku ????? myslis , ze by se to pokazilo ??? treba nastrouhat a do mensich krabicek ??smajlik - 26

 
orinka
orinka - 16.9.2014 18:52

Linda: a jak tu kořenovou zeleninu uchováš?smajlik - 55Babička ji měla zapíchanou ve sklepě do písku. Já nemám sklep, tak kupuju po troškách, jen na spotřebu.

 
orinka
orinka - 16.9.2014 17:30

sharon: já to nedělám ani tak kvůli křehkosti, ale aby bylo pěkně natažené těmi chutěmismajlik - 57

 
sharon
sharon - 16.9.2014 14:11

u nás dnes čočková polévka a v ní brambory a mrkvička , majoránka , vajíčko rozšprdlané.....dále kuřecí játra na cibulce , rýže a hruškový kompot.......a máme i na zítra jupííí.....smajlik - 33

 
sharon
sharon - 16.9.2014 14:10

orinka: ty jo ...druhá pohlerichová....smajlik - 47
ps. maso bylo měkoučké i bez naložení ...to moje nedělní myslím....smajlik - 26smajlik - 6

 
orinka
orinka - 16.9.2014 14:05

orinka: pastinákovou NAŤ, vypadlo mi to z textu.

 
orinka
orinka - 16.9.2014 14:04

Linda: pastinák je barvou i tvarem petrželi podobný, ale chuť i nať má jinou. Oni ho začali pěstovat kvůli výnosům, je aspoň dvakrát tak velký jak petržel, spolehlivě naroste. Všimni si taky, že ty kořeny bývají bez nati, protože ta je spolehlivý rozlišovací znak. Pastinákovou by sis do jídla neusekalasmajlik - 68 Chuť pastináku je něco mezi petrželí a mrkví, mdlá, nasládlá, málo aromatická. Petržel má chuť typickou. Dát do svíčkové pastinák místo petrželi se na chuti pozná.

 
Linda
Linda - 16.9.2014 9:19

orinka: jaky je vubec rozdil mezi petrzeli a pastinakem? Teda krome toho ze pastinak maji furt a vsude a petrzel zcela vyjimecnesmajlik - 26, jinak cenove jsou nastejno. Kdyz kupuji tak je nejdriv ocucham, co to vlastne je smajlik - 34. Zrovna jsem videla v letaku korenovou zeleninu na vahu za rozumnou cenu, az pojedu kolem kouknu jestli maji i petrzel a nakoupim nakolik kilo na zimu ( do polivek a na svickovou smajlik - 57, sice si ji delam tak max. 2x do roka, ale bez petrzele to neni to prave).

 
orinka
orinka - 16.9.2014 8:20

TULI: nedělej si přehnané iluze - je tam konzervant, a těm já se radši vyhnu. Okořenit si to umím sama, zeleninu radši vidím zaživa. Chci v tom mít petržel, nikoliv pastinák, který se za ni na regálech vydává.

 
orinka
orinka - 16.9.2014 8:18

sharon: řeč byla o základu na svíčkovou den předem, tam je maso nerozkousatelné, samozřejmě.smajlik - 14 Až další den je lahodné, navinulé a měkkoučké.

 
YXH
YXH - 16.9.2014 1:47

TULI: Vid taky si to rikam, a tobe tise zavidim morske priserky, tady vetsinou tak akorat zmrazene a kdyz cerstve tak stoji majlant.smajlik - 65 No jo, kazdy cip sveta ma neco dobreho a neco ne tak dobreho.... Na mistni hovezi nedam ale dopustit. smajlik - 42smajlik - 42 nad nej neni.

 
andys
andys - 15.9.2014 22:16

orinka: smajlik - 47 i já takto dělám. nemá chybu.

 
sharon
sharon - 15.9.2014 22:05

orinka: tak tohle masíčko se sypalo.....asi už bylo zaleželé ze Senima...

 
TULI
TULI - 15.9.2014 20:12

Haninka: Anahir: teda vy se v te CESKE REPUBLICE MATE !! ani nevite, kolik dobrot vam prodavaji ..a ja bohuzel - ITAL nezna ten zazrak ....smajlik - 64

 
Haninka
Haninka - 15.9.2014 19:42

TULI: rozmixovaná kořenová zelenina dochucená kořením na nakládání svíčkové

 
TULI
TULI - 15.9.2014 19:35

rozmixovana .....smajlik - 76

 
TULI
TULI - 15.9.2014 19:30

Anahir: aha - dik MORAVANKU jeste pamatuju .... a to HAJALI je vlastne roznmixovana Moravaka ???

 
Anahir
Anahir - 15.9.2014 19:16

TULI: Halali jest sterilovaná zelenina, hojně zde prodávaná a používaná.
Jiná sterilovaná zelenina se jmenuje Moravanka - též dobrá záležitost.
Oboje si lidi často vytváří doma sami.
obrázek - 1631240000.jpg obrázek - phpvDei4r.jpg

 
TULI
TULI - 15.9.2014 19:08

HOLKY - kde to ziju - co to je to HALALI smajlik - 42

 
orinka
orinka - 15.9.2014 17:55

sharon: no když to maso nejde pokousat, tak by vás chutě přešly raz dvasmajlik - 68

 
sharon
sharon - 15.9.2014 17:13

orinka: já nic do dalšího dne nenechávám...to bysme nevydrželi....smajlik - 68smajlik - 68smajlik - 68

 
manka
manka - 15.9.2014 16:00

orinka: já taky takhle přesně, jen dávám ještě půl skleničky nějaké ostřejší marmelády, máme to tak rádi. A nezahušťuju ničím, jen rozmixuju zeleninu se smetanou.

 
orinka
orinka - 15.9.2014 15:39

evropka: sharon: já poctivě přichystám zeleninu - trojkombinaci - nachystám maso, když je suché, prošpikuju. Na másle pak tu zeleninu orestuju, přidám maso, míchám, nechám zatáhnout , podleju horkou vodou a nezapomenu okořenit - divoké koření. To pak nechám v chladu do dalšího dne. Ono se to rozleží chuťově a je to lepší, než dělat rovnou. Další den to pak dodělám. Ty brusinky mi strašně chutnají, jak je to na talíři naservírované, udělám brusinkový kopeček. Je to hezké i na pohled. Jeřabinový kompot se hodí taky, ale nemám na ně kam jít.

 
YXH
YXH - 15.9.2014 14:46

babkatapka: smajlik - 60smajlik - 60smajlik - 60smajlik - 60

 
babkatapka
babkatapka - 14.9.2014 13:59

obrázek - P6230023.JPG

obrázek - P6230024(1).JPG

obrázek - P6270026(1).JPG

obrázek - P6270027(1).JPG

obrázek - P6280029(1).JPGobrázek - P6280028(1).JPG

 
Haninka
Haninka - 14.9.2014 10:32

sharon: a víš, že mě se maso nějak výrazně nesmrsklo?

 
sharon
sharon - 14.9.2014 10:06

ale opět musím říct že z takového fláku masa byla po uvaření polovina......smajlik - 26...

 
sharon
sharon - 14.9.2014 10:05

Haninka: mraženou taky kupuju takové ty proužky....smajlik - 47

 
sharon
sharon - 14.9.2014 10:04

orinka: nedávám brusinky a svíčkovou zahustím troškou záklechtky......taky jí dělávám velký kastrol.....a máme rádi omajdu klidně i bez masa....smajlik - 26 a pod zeleninu máslo a buď dám smetanu nebo šlehačku.....a taky citr.šťávusmajlik - 68
halali nemusím

 
Haninka
Haninka - 14.9.2014 9:10

evropka: já - protože jí vždycky dělám kotel - mám vyzkoušený poměr 2 velké halali, 2 mražené zeleniny pod svíčkovou, prošpikovat maso, dva dny nechat uležet, uvařit, rozmixovat, smetana, dochutit a je to smajlik - 47

 
Haninka
Haninka - 14.9.2014 9:07

Anahir: to se Ti ani nedivím, jen ta představa smajlik - 63

 
Haninka
Haninka - 14.9.2014 9:07

orinka: nejlepší brusinky, co jsem měla, jsem koupila v Kauflandu, nejsou v nálevu, ale v takovém želé a jsou moc dobré, stojí asi 52 Kč sklenička.

 
Anahir
Anahir - 14.9.2014 8:38

Haninka: Mě jako děcku jí babča předložila s bramborovou kaší. Byl z toho virvál, protože jsem to nechtěla jíst.

 
evropka
evropka - 14.9.2014 8:28

orinka: já svíci den předem poleji malým halali a pak ještě nastrouhám hodně kořenové zeleniny když pěču

 
orinka
orinka - 14.9.2014 5:56

sharon: a dáváš i brusinky? Já teda - když už, tak už, a brusinky jsem k tomu ve skleničce (drahý jak hrom) koupila. Ať je na co vzpomínatsmajlik - 68

 
orinka
orinka - 14.9.2014 5:55

Haninka: svíčkovou dělám velice vzácně, ale ten základ z trojkombinace a divokého koření se dá použít na cokoliv a pak to dávat třeba jen s rýží. Podzim - to je fůra levné zeleniny, tak koukám, abych vidělasmajlik - 16

 

-- Kompletní archiv diskuse --


Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77667.
    Archiv anket.