Gnocchi s cuketou a paprikou
Potřebujete: 1 balíček gnocchi, malou cuketu, 1 červenou papriku, 5 lžic olivového oleje, 1 lžíce octa, 1 stroužek česneku, 2 lžíce rajského protlaku, 4 lžíce zeleninového vývaru, sůl, pepř, bazalku
Postup: Gnocchi uvaříme podle návodu, cuketu nakrájíme na tenké plátky, papriku na malé proužky a krátce opečeme na 3 lžících oleje. Česnek, ocet, zbytek oleje, protlak a vývar smícháme do husté zálivky. Promícháme se zeleninou, dochutíme solí a pepřem a ozdobíme bazalkou. Podáváme teplé i vychlazené.
5.11.2010 Rubrika: Těstoviny | Komentářů 4 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Gnocchi s cuketou a paprikou
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Tak jsem to udelala a je to moc dobre. Jen mam upozorneni, zalivku davat az pred jidlem, jinak cuketu hodne zmekci a uz neni krupava a tak dobra. A muj manzel neji cuketu, tak jsem ji nahradila kvetakem a bylo to taky. A kdo nema rad Gnocchi, tak je to dobra priloha i bez nich. A taky jsem nepouzila bazalku, nemame ji radi a nechybela tam. Prizpusobeni tohoto jidla domacim chutim se meze nekladou
hm, to vypadá moooc dobře. Budu se muset podívat do italských obchůdků. Už teď mám na to chuť.
Itálie, Itálie, to já ráda
Jo jo, tak tohle můžu.