Hanácký salát
Potřebujete: sklenici sterilovaného červeného zelí, cibuli, majolku, bílý jogurt, sůl a pepř
Postup: Zelí necháme odkapat a dáme do misky. Cibuli pokrájíme najemno a smícháme se zelím. Přidáme majolku a trošku bílého jogurtu. Dochutíme solí a pepřem, necháme v lednici proležet nejméně 12 hodin.
"Nemá to chybu! Je to mňamka," dodává čtenářka s nickem Draha. Děkujeme za jednoduchý recept. Věříme, že bude chutnat i ostatním čtenářkám.
28.1.2008 Rubrika: | Komentářů 1 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Hanácký salát
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Tak se těším že si tento salát udělám i kydž červené zelí nemám.Tak i kdybych uvařila zelí v láku z okurek a nechala vychladit,bude to něco podobného.Ale dobrý tip.