Dušená drůbeží prsa
Potřebujete: drůbeží prsa (krůtí, husí, kuřecí), 2-3 stroužky česneku, špalíček anglické slaniny, sádlo na smažení, sůl, vývar (nebo vodu)
Postup: Česnek utřeme se solí. Anglickou slaninu nakrájíme na tenké špalíčky a prsa jimi protkneme a pak potřeme česnekem se solí. Do kastrolu dáme sádlo či máslo, rozehřejeme je a prsa vložíme do rozpáleného tuku. Opečeme z obou stran a pak mírně podlijeme vývarem. Dusíme, až je maso hotové. Podáváme s vařeným bramborem.
8.9.2009 Rubrika: | Komentářů 7 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Dušená drůbeží prsa
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Něco podobného jsem dneska dělala a s opečeným bramborem
taky se mi někdy dusí prsa
Elen: to jo, pro mě je každý jídlo mňam.....jím a neošklíbám, jen nemusím mořský potfory....
sharon: nejlepší by byly ty brambory dát rovnou pod maso aby to sálo šťávu ....
Myslím, že i brokolice by se šikla
sharon: ale hlavně je to mňam
sharon: Taky tak
nebo s rejží