Kanadské kuře
Ingredience: 1 kuře, 1/4 kostky másla, 1/2 cibule, 1 lžička soli, 1 lžíce worchesteru, 1/2 lžičky chilli, 1/4 lžičky pepře, 1/2 šálku kečupu, 1/4 šálku vody.
Postup: Naporcované kuře mírně osolíme a poklademe plátky másla. Z ostatních surovin připravíme omáčku tak, že je smícháme a povaříme asi 10 minut. Až se rozpustí máslo, přelijeme kuře omáčkou a po celou dobu pečení je pilně poléváme výpekem.
Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Recept nám zaslala čtenářka al.do. Děkujeme za něj a čekáme na Vaše další recepty.
11.3.2006 Rubrika: Drůbeží | Komentářů 7 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3,1/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5