Kuřecí řízky plněné játry
Ingredience: 1 kg kuřecích řízků, 200 g drůbežích jater, sůl, kmín, máslo, olej, hladká mouka.
Postup: Játra podusíme na másle, změklá osolíme. Připravíme si řízky, naklepeme, osolíme a poklademe játry. Přehnuté je pak po krajích sklepneme paličkou nebo sepneme párátky. Poprášíme moukou, osmahneme na pánvičce a dáme zapéct do trouby (trochu podlijeme).
Jako přílohu používáme, co máme rádi. Můžeme připravit i jako minutku.
Recept nám zaslala čtenářka Elí. Děkujeme za něj a těšíme se na další recepty od Vás.
14.3.2006 Rubrika: Drůbeží | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5