Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Kuře a la posvícenská husa

Pečená husa

Ingredience: 1 celé kuře, 4 jablka, 1 černé pivo, 1 dcl vody, sůl, kmín.

Postup: Kuře má být víc osolené, a tak ho prostě osolím, pak ještě jednou, jako bych ho předtím nesolila (čili osol kuře 2x). Omytá jablka rozčtvrtím, zbavím jadřinců a vecpu je do kuřete. Kuře vložím do remosky, hojně posypu kmínem, podliju vodou a peču bez otevírání půl hodiny. Pak ho přeliju černým pivem a od té chvíle každých deset minut přelívám šťávou, ve které se kuře peče.
Kuře peču podle velikosti ještě tak tři čtvrtě hodiny až hodinu, no prostě až je měkké.

Podávám s bramborovým knedlíkem a se zelím.

Recept nám zaslala čtenářka Světlana Hošková.

Marie Poštová


25.3.2006   Rubrika: Drůbeží   |   Komentářů 7   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Kuře a la posvícenská husa

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77206.
    Archiv anket.