Reklama: Základem každé pracovny jsou kvalitní kancelářské židle . Na Hawaj.cz si vyberete tu pravou přesně podle vašeho stylu.  

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Buritto s Jihočeským žervé, fazolemi, hovězím ragú, avokádem a koriandrem

Mexická klasika s Jihočeským žervé od Madety. V tomto jednoduchém receptu nechybí kvalitní hovězí maso, mexické fazole nebo avokádo. Šmrnc mu dáte kořením Fajitas a koriandrem. Zarolujte si dnešní dokonalý oběd...

pošlete nám recept

Krocan na zelenině

Krocan na zelenině

Potřebujete: 2 krocaní stehna nebo prsa, 50 g slaniny, sůl, špetku pepře, 60–80 g cibule, 100 g másla, šálek vývaru, 2 dl bílého vína, 5 karotek, 1 větší květák, 2–3 brukve, petrželku.

Postup: Maso protáhneme slaninou, osolíme, opepříme a vložíme na nakrájenou cibuli, kterou jsme předem osmažili na másle se zbytkem slaniny do sklovata. Podlijeme vývarem a vínem a přidáme petrželku ve svazku. Dusíme přiklopené v troubě do poloměkka. Pak vyjmeme petrželku, přidáme pokrájenou zeleninu, podlijeme a dusíme, až je vše měkké a šťáva vydušená. Jako příloha se hodí bramborová kaše.

Marie Poštová


27.4.2007   Rubrika:   |   Komentářů 3   |   Vytisknout

Hodnocení článku: 3/5   Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1   2   3   4   5  

 

Diskuse ke článku - Krocan na zelenině

Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.
Sponzori

Prohledej


Výherci v soutěžích

Soutěže na Soutez.cz

    Anketa

    Covid

    Prodělali/y jste v uplynulém roce Covid?

    Celkem hlasovalo 77210.
    Archiv anket.