Pochoutková tlačenka z bůčku
Potřebujete: 1,5 kg libového bůčku bez kůže, 2 až 4 lžičky vegety, 2 lžičky soli, 1 lžičku pálivé papriky, 4 lžíce strouhanky, 4 lžíce hladké mouky, 5 vajec
Postup: Maso nakrájejte na asi 1,5 cm kostičky a v míse důkladně promíchejte se všemi ostatními ingrediencemi. Hmotu pak napěchujte do sáčků na tlačenku, na obou koncích zavažte a ve vodě vařte dvě hodiny. Nechte vychladnout do druhého dne.
6.1.2012 Rubrika: Vepřové | Komentářů 21 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Pochoutková tlačenka z bůčku
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Strašně nezdravé, možná chutné.Cholesterol má mobilizaci!