Omáčka z červené řepy
Potřebujete: 1 vařenou červenou řepu (menší), 1 bílý smetanový jogurt, sůl, pepř, kmín, tabasco, tyčinky typu grissini nebo silné slané tyčinky, rozinky
Postup: Do mixéru vložte řepu, jogurt, sůl, pepř, kmín a zakápněte kapičkou tabasca. Rozmixujte na hladkou hmotu a rozdělte do misek. Povrch ozdobte 3-4 rozinkami. Podávejte jako aperitiv s tyčinkami, které si každý bude do omáčky namáčet. Tento dip můžete také využít k namazání sendviče z toastového chleba.
6.10.2009 Rubrika: | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Omáčka z červené řepy
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Almega:
Miluju červenou řepu,ŇAM.
fuj červená řepa mě nechutná.
řízek je řízek....
Zrovna včera jsem ze zvědavosti koupila jakési slané tortillas trojúhelníčkového tvaru. Říkala jsem si, že by to asi chtělo něco k tomu.
A vida, tohle by šlo!