Kapusta v těstíčku
Potřebujete: 600 g kapusty, 1/8 l mléka, 100 g hladké mouky, 2 vejce, sůl, tuk
Postup: Kapustu uvařte v osolené vodfě, nechte okapat a rozdělte na čtvrtky. Z vajec, mléka, mouky a soli připravte těstíčko, kapustu v něm namočte a usmažte na rozpáleném tuku.
8.11.2011 Rubrika: Zelenina | Komentářů 6 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Kapusta v těstíčku
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.sharon: jo, mísa řízků...u nás je pak musím vnucovat, maso jen tak pomálu, hned se přejí. Ale už mám v lednici materiál na tlačenku, zítra udělám!
orinka: když v těstíčku, tak pořádnej řízek...
sharon: nech být - ten kadeřávek je náhodou moc dobrý v trojobale, ale taky se musí předtím trochu nachystat, spařit a tak...chuť má výbornou, s brambůrkama a máslem je to pochoutka, občas přijde k chuti. Dneska máme zrovinka kapustu, ale růžičky, zapeču je s vajíčkem a sýrem.
ale dejte pokoj....
Světlonoska: taky jsem smažívala, ale po listech, nedovedu si představit smažit čtvrt hlávky.
To jsem dělávala s kadeřávkem,zeleninu mám ráda,ale tohle mě neoslovilo.