Topinková směs
Ingredience: 1 konzerva hovězího ve vlastní šťávě, nakládaná zelenina podle chuti (nejlépe Kunovjanka), strouhaný sýr, chleba na topinky, olej, česnek.
Postup: Do hrnce se vyklopí hovězí ve vlastní šťávě, rozšťouchá se vidličkou nebo šťouchátkem na kaši a nechá se chvíli podusit. Potom se přidá pokrájená sterilovaná zelenina a společně se vše prohřeje.
Směs se natře na počesnekované topinky, navrch se nasype strouhaný sýr.
Tyhle topinky chutnají skvěle teplé i vychladlé. Dobrou chuť.
Recept nám zaslala čtenářka Mumidlo.
17.3.2006 Rubrika: Topinky a toasty | Komentářů 8 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5