Komárův mls ze všeho možného
Když se Komár pohybuje v kuchyni a klohní nějakou dobrotu, většinou to vždy stojí za to. Pravda, pokud ho požádám, aby uvařil nějakou „obyčejnou“ polévku, moc nadšení neprojevuje. Výsledek je sice vždy bez problémů poživatelný, ale jeho takové vaření neuspokojuje. On totiž – asi jako každý muž – v kuchyni nejraději experimentuje.
Strašně rád používá všelijaké nakládané zeleninky apod. Z jednoho takového kouzlení v kuchyni se nedávno vyloupla dobrota, kterou bych nazvala
Komárova „čína – nečína“
Potřebujete: 4 plátky kuřecích nebo krůtích prsou, sůl, granulovaný česnek, kečup, nakládané feferonky, nakládané papričky, plechovku fazolí v pikantní omáčce a trošku mleté papriky. A cibuli, na tu bych málem zapomněla.
Cibuli nakrájíte na drobno a necháte zesklovatět, pak přidáte na nudličky nakrájené maso a pěkně osmahnete. Poté je postup již velmi jednoduchý. Prostě tam postupně naházíte všechny výše zmíněné ingredience, podusíte a je to. Jako příloha je dobrá rýže, ale myslím, že ani brambory, hranolky, nebo třeba těstoviny by této dobrotě neuškodily.
Výhodou je, že je to jídlo rychlé a připravené doslova raz dva. Přejeme vám s Komárem dobrou chuť.
20.5.2006 Rubrika: | Komentářů 5 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,9/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5