Pomazánka z pečeného masa
Potřebujete: 250 g pečeného masa, 3 stroužky česneku, 2 vejce natvrdo, 1 cibuli, 1 lžíci plnotučné hořčice, 50 g másla, mletý pepř, sůl
Postup: Maso umeleme s cibulí, přidáme rozetřený česnek se solí, hořčici, rozměklé máslo a na kousky nakrájené vejce. Osolíme a rozmixujeme do pěny. Podáváme na chlebu a zdobíme plátky kyselé okurky.
12.10.2010 Rubrika: | Komentářů 22 | Vytisknout
Hodnocení článku: 2,8/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Pomazánka z pečeného masa
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.evropka: tak ten můj může maso v jakékoli podobě a už ho slyším, že se nemám patlat s pomazánkou a radši mu ten čtvrtkilový kousek dát k chlebu a hořčici
Linda: může být i vařené z polévky
Linda: aj my , to bych to těm svým chlapům musela trhat od huby
Já,když zbyde,tak taky to rozemelu,ale jen česnek přidám, ostatní je spíš do jiných pomazánek škvarková atd.
Pomazánka to muze být dobrá, ale kde splasit zbytky peceného masa???... takhle zbytky brambor, testovin to by se naslo, ale maso sezereme vzdycky
Jarča*: monja: tak nám zaručeně vždy zbyde,studené maso nikdo nechce a já nejsemabych všechno dožírala,tak pomazánku udělám,ale ty vejce mi tam nejdou
Já mám pomazánky ráda a tuhle bych si dala s chutí, ale taky bych asi nějaký ten kousek pečeného masa musela ubránit vlastním tělem
u nás by pečeně musela mít rohy, aby se ubránila nikdy nezbyde