Slané polštářky s hermelínem
Velmi rychlé pohostění k pivu a nebo vínu. Obvykle nestihnou ani vychladnout a už je talíř prázdný.
Potřebujeme:
Balíček listového těsta
Vejce
Jakýkoliv plísňový sýr - Hermelín, Camembert, Brie
Sůl. Pepř, červenou paprika, sušený česnek v prášku
Postup:
Rozválené listové těsto natřu rozšlehaným vajíčkem a kolečkem nakrájím na menší čtverečky. Na každý dám kousek plísňového sýra a potom vše okořením solí, červenou paprikou, pepřem a sušeným česnekem.
Peču v předehřáté troubě do zlatova. Jsou výborné.
Dobrou chuť dnes přeje Barča Z.
29.1.2016 Rubrika: Pečivo | Komentářů 23 | Vytisknout
Hodnocení článku: 3/5 Oznámkovat (hodnocení jako ve škole): 1 2 3 4 5
Diskuse ke článku - Slané polštářky s hermelínem
Tato diskuse je otevřena jen pro přihlášené uživatelky.Ja s receptem neposlala fotku tak ji davam ted.podavam je jeste trochu vlazne a uplne se rozplynou na jazyku.
No casove to bude asi stejne.Ja ty sneky take delam,ale tohle je neco jineho.Polstarky krajim malinke a navstevam chutnaji vic nez sneci.
zbyteně pracné.............já už listové nekupuji.....ale stačí rozválet , posypat nivou, porkem, kořením.....srolovat nakrájet šneky, potřít vejcem a upéct......zdá se mi to jednodušší.....